miercuri, 25 iulie 2018

In atentia manipulatorilor de doi bani

- SCMD NU CREDE IN MITINGURI POLITICE -

Suntem informati ca manipulatori de duzina, sau poate profesionisti care se tem de noi, colporteaza pe Facebook ca SCMD ar participa la asa-zisul miting al Diasporei, programat la 10 august a.c.
Nu numai ca nu participam, dar i-am indemna pe toti aliatii nostri, nemultumiti, din motive social-economice si de promisiuni electorale onorate prost, sa nu o faca.
Nu credem ca un milion de romani, care au plecat sa castige o bucata de paine pentru copiii lor, isi vor periclita slujbele pentru a veni in Romania ca sa strige la ziduri goale, in plina vacanta parlamentara, ca nu sunt de acord cu modificarile legilor staliniste ale justitiei, pentru care pana si Stalin ar fi invidios pe Monica Macovei!
Dar consideram posibil ca "stranierii" cu accente BND, FSB, Spetznatz, Omon, etc. sa se ascunda cu miile, la o adica, in spatele a catorva zeci de romani debusolati si manipulati pentru a implementa interesele grupurilor de capital transnational in Romania.
In spatele mitingului se ascund interese legate de gazul romanesc si de adjudecarea proiectului BRUA.
Ca militari romani patrioti  anuntam ca rezervele apartin Romaniei si punctum, dar tot ca militari romani patrioti ii vom sprijini, daca vom fi solicitati, pe cei care lupta impotriva ideii anticonstitutionale si segregationiste de a implementa o a doua limba oficiala pe langa cea romana, intr-un stat care se cheama Romania si care ar trebui sa-si traiasca acest an sub simbolul Unirii, legat de aniversarea Centenarului.
Aviz, asadar, semanatorilor de vant ca, cel putin din partea noastra, vor culege furtuna.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU