vineri, 26 mai 2017

MILITARI IN TARA FUDULILOR

  • IN ATENTIA TUTUROR MILITARILOR SI POLITISTILOR ACTIVI SI IN REZERVA –
Stimati camarazi,
Marti 30.05.2017, SCMD si-a mobilizat membrii si aliatii in strada, la Parcul Izvor, in fata intrarii la Camera Deputatilor, cu ocazia dezbaterilor si votului pe Legea Salarizarii Unitare. Vom milita in strada si in sala pentru drepturile dvs.  la salariile cuvenite unor militari NATO, pentru dreptul la munca, la pensii militare de stat neciuntite, la indemnizatii de creatie etc. Asa cum o facem, luna de luna si zi de zi, in Parlament, in strada,  in justitie si in media, de 9 ani. Pentru ca existam de 9 ani,  prin hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila. O hotarare care, intr-o tara normala si nu de slugi ambuscate, poate fi atacata in 15 zile de la emitere.
Si tot de  9 ani suntem sistematic atacati, pe toate caile, de “statul paralel”, cu complicitatea lingatorilor de clanta pentru grade nemeritate si functii iluzorii, care ne insulta, ne calomniaza si ne acuza, la adapostul anonimatului, de cele mai traznite delicte, manati de ura bolnavicioasa a fudulului care pretinde respect in ciuda propriei impotente. Pentru ca nu am putut fi cumparati, de 8 ani se incearca desfiintarea SCMD pe orice cale. Toate tentativele esuind, din 2014 s-a inventat o noua metoda. In mod absurd, liderii a doua ONG-uri militare ANCMRR si ACMDR ne ataca la baioneta in justitie, avand ca obiectiv “anulare act”. Adica a actului de existenta a SCMD, ramas definitiv si irervocabil din 3 septembrie 2009 si in mod ciudat suntem chemati in tribunal, de 4 ani, exact in zilele cand anuntam iesirea in strada a SCMD pentru drepturile dvs.
Asadar, marti 30.05.2017 asaltam pe doua cai Camera Deputatilor pentru drepturile incalcate de Boc si, mai recent, de doamna ministru al muncii, care ameninta din nou cu desfiintarea pensiilor militare de stat. Nu vom putea fi asadar in tribunal unde ne cheama pentru “anulare act”, domnii generali in retragere Mihai Iliescu si Ioan Dan. Nu punem intrebarea activilor si rezervistilor din MAI, SRI, SIE, STS, SPP etc. Pentru ca nu au nicio vina. Legislativ, toate loviturile ticaloase ne vin de la juristii si finantistii MapN si toate mizeriile ne vin de la liderii ong-istilor MapN. Va intrebam asadar pe dvs., cadre active ori in rezerva si in retragere, eventuali membri ai celor doua asociatii, pe dvs. care va datorati salariile si pensiile, mult diferite fata de ianuarie 2011.....SUNTETI DE ACORD?
In justitie, chiar si in Absurdistanul romanesc vom castiga, iarasi si iarasi. Moral insa, apelam la dvs., ca, in cazul in care considerati ca “onoare militara” inseamna sa pocnesti din calcaie, sa te pliezi la 90 de.... grade si sa lingi pana la umar mana care te loveste, pentru o mica paranghelie, promisiuni desarte  si avantaje iluzorii, va rugam respectuos sa-i sprijiniti pe cei doi fosti tovarasi generali, actualmente domni, care ne injunghie pe la spate, marti 30 mai a.c.    
In ceea ce ma priveste, va rog sa intelegeti de ce am refuzat de 4 ori si ca activ si ca rezervist, gradul mult ravnit de cei care, in pijama si papuci nu reprezinta nimic..... DE SILA!
Pe aceia dintre dvs. care mai sunt credinciosi juramantului depus fata de Tara si Natiune si mai sunt dispusi sa apere Romania, ii asteptam,  marti 30 mai a.c., incepand cu orele 10, la mitingul din Parcul Izvor. Pe ceilalti..... sa-i ierte Dumnezeu, ca nu stiu ce fac!
Onoarea si Patria! Vai de cei invinsi!
Presedintele S.C.M.D.                                             
Col.(r) dr. Mircea DOGARU